A legújabb hírek szerint a Bavándorlási Hivatal (USCIS) átalakítja jelenlegi weboldalát. Az új weboldal indulása szeptember 22-ére várható. A weboldal átalakítása része lesz annak a folyamatnak, amely már korábban elindult és arra törekszik, hogy egy felhasználóbarát weboldalt építsen, amely jobban szolgálja a bevándorló közösséget. A hírek szerint az új weboldal egyszerűbbé fogja tenni a weboldalon való böngészését és az információkhoz való hozzájutást. Ennél azonban fontosabb előrelépést is ígér az oldal. A Bevándorlási Hivatal új weboldala a hírek szerint lehetővé fogja tenni, hogy minden érdekelt személy részletesen figyelemmel tudja kísérni ügyének jelenlegi állását. Az elképzelések szerint a weboldal a jelenleginél több információt tud majd a felhasználó rendelkezésére bocsátani ügyének állásáról. További újításként a Hivatal lehetővé teszi majd, hogy a függőben lévő ügyekkel kapcsolatos státuszinformációkat e-mail és telefonos üzenet formájában is megkapják az érintettek.

Bevándorlással, illetve vízumokkal kapcsolatban felvetődött kérdéseikkel és problémáikkal keressék irodánkat ingyenesen hívható telefonszámunkon.

Goldberger Péter 1(866)984-9833 Jelen publikáció kizárólag tájékoztató jellegű, jogi tanácsadásnak nem tekinthető. Felmerülő jogi problémáikkal forduljanak irodánkhoz bizalommal.